Ręczna
maszynka do kiełbas renomowanej firmy Edel Hoff- nadziewarka, jest
idealnym urządzeniem do produkcji wędlin przeznaczonym do gospodarstw
domowych, małych masarni i sklepów mięsnych.
Opis urządzenia:
- tłok aluminiowy,
- w zestawie cztery lejki o średnicy 14 mm., 18 mm., 21 mm., 25 mm., 29 mm., i 35 mm.,
- korpus wykonany ze stali,
- listwa zębata wykonana ze stali nierdzewnej,
- nadziewarka wyposażona w solidne mocowanie do stołu,
- łatwa obsługa oraz bezproblemowe mycie i czyszczenia,
- pojemność cylindra 5,5 kg.
Profesjonalna
nadziewarka do kiełbasy o wielkości wkładu mięsnego 5,5 kg, jest
idealnym urządzeniem do napełniania farszem osłonek przy wyrobie wędlin,
przeznaczona dla gospodarstw domowych oraz małych masarni lub sklepów
mięsnych. Nadziewarki umożliwiają produkcję szerokiego asortymentu
kiełbas, od kabanosów i parówek klasycznych do kiełbas oraz salami, w
zależności od wielkości lejka użytego do napełniania. Korpus wykonany ze
stopu stali, ślimak stalowy, korba żeliwna, lejki z tworzywa.
Nadziewarka jest duża i solidna, skierowana raczej do wyrobu większych
ilości kiełbas, nie podlega korozji i jest łatwa w czyszczeniu. Posiada
wygodne i stabilne mocowanie za pomocą zacisku do blatu.
Wymiary:
- wysokość całkowita: 48,0 cm.,
- wysokość cylindra: 40 cm.,
- średnica cylindra: 14,5 cm.